De Klussenier Steven Psarocosta

De Klussenier Steven Psarocosta
De Klussenier Steven Psarocosta

Kerklei 79 bus 001/L
2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Dien uw aanvraag in »

03 296 67 49
0473 44 06 94
s.psarocosta@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0763.561.234

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Steven Psarocosta samen met mijn vrouw woon ik in het mooie Sint-Job-in-'t-Goor. Ik ben in de omgeving van Sint-Job-in-'t-Goor en Brecht actief met mijn klusbedrijf De Klussenier Steven Psarocosta. U kunt mij inschakelen voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw woning.

De werken waarvoor u mij kunt contacteren zijn onder andere het renoveren van keukens. Maar ook de kleinere werken zoals gyproc,- en elektriciteitswerken. Dat maakt dat ik een veelzijdig vakman ben, waarbij u voor alle soorten werken in in en rondom de woning terecht kunt.

Ik werk proper, correct en gestructureerd. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met mijn klanten erg belangrijk. Gedurende de gehele opdracht ben ik uw aanspreekpunt en alles is te bespreken

U haalt met mij een goedgemutst, gepassioneerd en betrouwbaar vakman in huis. U komt altijd op mij rekenen zowel voor de grote klussen, als voor de kleinere waar andere mensen misschien niet voor willen komen. Ik maak vrijblijvend een offerte voor u op, reken geen voorrijkosten en u krijgt een jaar lang garantie op al het werk dat ik voor u doe. 

Bent u benieuwd wat De Klussenier Steven Psarocosta voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Ik zal spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden, wensen en behoeften te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Gyprocwerken
  • Elektrawerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren

Beoordelingen van klanten

Reageerde snel op de aanvraag, was vriendelijk en ging professioneel te werk.Gaby uit ZOERSEL
duidelijke communicatie, mondelinge toelichting van schriftelijke offerte, correcte prijs=offerte, meermaals contact houden tijdens wachten op de velux of mooi weer om ze te kunnen plaatsen. Wij waren gerustgesteld dat Steven ermee bezig was en hadden alle vertrouwen dat de werken correct zouden worden uitgevoerd. Vlot verloop van aanvraag tot afwerking.Cara uit Schoten

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...